Το Επιμελητήριο Τρικάλων παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων και για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής αγοράς, διαθέτει στις επιχειρήσεις μέλη του μια καινοτομική πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, ξεκινά πρώτο αυτή την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την ηλεκτρονική αγορά directmarket.gr, για να στηρίξει  άμεσα τις επιχειρήσεις. Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο παρέχει μία άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας (δωρεάν τουλάχιστον έως 15/07/2021) στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές. 

Όλες οι Επιχειρήσεις του Νομού μας μπορούν άμεσα και δωρεάν να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους. 

  • Click Away: για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας. 
  • “Ηλεκτρονικό Ράφι” για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.

Η ηλεκτρονική αγορά directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις, τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP, όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP. 

To directmarket.gr σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα.

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσα από το site του Επιμελητηρίου Τρικάλων  trikala-chamber.gr και το banner ” Αγοράζω στον τόπο μου“.

Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Τρικάλων. Υπεύθυνος, Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310-25004, email: aristidis@trikala-chamber.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia