Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Θεσσαλίας τιμά τον Προστάτη του, Άγιο Θεράποντα

Η Πίστη αποτέλεσε και αποτελεί για τον κάθε άνθρωπο, και ιδιαίτερα για κάθε άνθρωπο σε “ανάγκη”, τροφοδοτικό μηχανισμό της Ελπίδας του για ζωή …

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, τιμούμε τον Προστάτη Άγιο μας, τον Άγιο Θεράποντα, στα παραρτήματα Τρικάλων και Αμπελώνα, με περισσή σεμνότητα και τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα ενάντια στο νέο κορωνοϊό. 

Η χαρά μας και η συγκίνηση μας για τον τρόπο με τον οποίο οι περιθαλπόμενοι μας αντιλαμβάνονται και συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία, δεν αποτυπώνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Εμείς όμως τη νοιώσαμε τόσο βαθιά που άγγιξε την ψυχή μας ….

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Δ. Παπαστεργίου ήταν -όπως πάντα άλλωστε- δίπλα μας και σε αυτές  τις στιγμές, ανταποκρινόμενος με χαρά σε κάθε κάλεσμα μας, σε κάθε μας αίτημα, σε κάθε μας ιδέα που περνά για την  πραγμάτωση της… από την υπογραφή του.

Παρευρέθηκαν και μοιράστηκαν συναισθήματα από την καθημερινότητα των ωφελουμένων μας η αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Θ., κα Κωνσταντίνα Δήμα, ο κος Νικόλαος Σακκάς (μέλος του Δ.Σ.) και το αξιολογότατο προσωπικό μας .

Χρόνια πολλά και θεραπευμένα !

Η πρόεδρος 

Δ. Παππά  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia