Το Κίνημα Αλλαγής για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα

Ενώ τα lockdowns συνεχίζονται, η αγορά παραμένει νεκρή, τα σχολεία ανοίγουν και δεν ανοίγουν, ο περιορισμός κυκλοφορίας εξακολουθεί να ισχύει, και η απαγόρευση συναθροίσεων προστέθηκε πρόσφατα στη λίστα για δήθεν υγειονομικούς λόγους, στην όμορφη πόλη μας γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης  εικόνας συνωστισμου στελεχών της ΝΔ , με την παρουσία του ίδιου του Πρωθυπουργού. 
Κόντρα στην προσπάθεια που κάνει σύσσωμη η χώρα τον τελευταίο ένα χρόνο, τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός , δεν είχαν κανένα πρόβλημα να προκαλέσουν για άλλη μια φορά το κοινό περί δικαίου αίσθημα, στέλνοντας το μήνυμα ότι εκείνοι είναι υπεράνω των νόμων. Μάλιστα την ώρα που η εστίαση παραμένει κλειστή, οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν κανένα ηθικό και υγειονομικό δισταγμό να δοκιμάσουν και διαφόρων ειδών λιχουδιές, από μπουφε που υπήρχε στο χώρο, παραβιάζοντας και την τελευταία πτυχή του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Εκτός βέβαια αν όλοι οι παρευρισκόμενοι πρόλαβαν να εμβολιασθουν, κατά το παράδειγμα των μελών της κυβέρνησης στην αρχή της διαδικασίας. 
Εφόσον λοιπόν ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της ΝΔ έχουν χάσει κάθε επαφή με το σφυγμό της κοινωνίας, καλό είναι να τους υπενθυμίσουμε ότι η οργή, η αγανάκτηση και η απόγνωση των ανθρώπων της εστίασης, του λιανεμπορίου, των γυμναστηριων και τόσων άλλων κλάδων  που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, ξεχειλίζει. Τους καλουμε να αφήσουν επιτέλους τα κομματικά πανηγύρια  κατά μέρος και να ασχοληθούν σοβαρά με το πως θα μπει τέλος στην εφιάλτη της πανδημίας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο. 
Σε ότι αφορά την ουσία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, μετά την ματαίωση της επιτόπιας  επίσκεψης στην πολύπαθη Μεσοχώρα, ο κ. Μητσοτακης προτίμησε μια ανέμελη βόλτα στην Ασκληπιού θυμίζοντας άλλες εποχές. Από ότι φαίνεται τελικά, ο λόγος που πραγματοποιήθηκε όλο αυτό το κυβερνητικό show , ήταν για να γίνει η  ανάθεση της επικαιροποίησης της περιβαλλοντικής μελέτης του φράγματος , στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia