Το μήνυμα της Ελένης Στεργίου – Μπότη για το Πάσχα

Ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα απευθύνει η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη

Τις Πασχαλινές ευχές στους κατοίκους όλου του Δήμου Φαρκαδόνας, στους αιρετούς της περιοχής και του νομού, στους εργαζομένους του Δήμου, ταυτόχρονα και σ’ όλο το κόσμο, μεταφέρει η δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης κα Ελένη Στεργίου Μπότη.

Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας εύχεται σε όλο το κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα, που θα φωτίσει τις καρδιές όλων μας.

«Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε, αποτελεί εβδομάδα προσευχής και περισυλλογής σε κάθε επίπεδο. Η Εβδομάδα που διανύουμε, βουβή και πένθιμη, μας ωθεί να περπατήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, την οδό του Μαρτυρίου, που διέσχισε ο Χριστός, σηκώνοντας στους ώμους του, το Σταυρό του. Αυτός ο Σταυρός ορθώνεται σήμερα βαρύς στις πλάτες πολλών συμπολιτών μας, που υποφέρουν από τους καταστροφικούς σεισμούς κι από τα δεινά της πανδημίας. Σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να σταθούμε δίπλα, όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου. Να σκύψουμε μπροστά τους, να τους σηκώσουμε το κεφάλι και να μηνυθούμε το παράδειγμα της γυναίκας Ρωμαίας, μετέπειτα Αγίας Βερονίκης, που με το μαντήλι της, σκούπισε το αίμα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα από το πρόσωπο του Ιησού, ανηφορίζοντας με το Σταυρό προς το Γολγοθά.

Φέτος περισσότερο από ποτέ πολλοί συνδημότες μας υποφέρουν, από την πανδημία, από τους σεισμούς, από διάφορα άλλα προβλήματα. Αυτό το Πάσχα ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτούς τους ανθρώπους. Ας τους στηρίξουμε με ότι τρόπο μπορούμε, κι ας τους προσφέρουμε απλόχερα ελπίδα και αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα. Ανάσταση στις ψυχές και στις καρδιές όλων μας», αναφέρει σε μήνυμά της η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia