Το Μ. Κεφαλόβρυσο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε κλίμα Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα απο το απόγευμα του Σαββάτου, το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, με μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση για την φωταγώγηση του δέντρου.

Η γιορτή ήταν εναρμονισμένη στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο mood, σκορπίζοντας φώς και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μαθητές απόλαυσαν Face painting και γλυκίσματα ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε ο μάγος με τα κόλπα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο πρόεδρος του χωριού Σωτήρης Τσιγάρας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου.

Τα δραστήρια μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιακωβάκη Ελένη, Νταφοπούλου Άννα, Μήσιος Γεώργιος, Βαλογιάννη Παναγιώτα, Μεταξά Δήμητρα, Σκουλαξίμου Μαρία-Νικολίνα και Σκούρος Γεώργιος εργάστηκαν με μεράκι για μια εκδήλωση αντάξια των ημερών. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η εκπαιδευτικός Ηλέκτρα Μηνά.

Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και ο Φόρης Ρόμπος.

Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου. Το όμορφο απόγευμα πλαισίωσαν τα πολύχρωμα βεγγαλικά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia