Site icon trikalafocus.gr

Το Μ. Κεφαλόβρυσο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε κλίμα Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα απο το απόγευμα του Σαββάτου, το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, με μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση για την φωταγώγηση του δέντρου.

Η γιορτή ήταν εναρμονισμένη στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο mood, σκορπίζοντας φώς και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μαθητές απόλαυσαν Face painting και γλυκίσματα ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε ο μάγος με τα κόλπα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο πρόεδρος του χωριού Σωτήρης Τσιγάρας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου.

Τα δραστήρια μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιακωβάκη Ελένη, Νταφοπούλου Άννα, Μήσιος Γεώργιος, Βαλογιάννη Παναγιώτα, Μεταξά Δήμητρα, Σκουλαξίμου Μαρία-Νικολίνα και Σκούρος Γεώργιος εργάστηκαν με μεράκι για μια εκδήλωση αντάξια των ημερών. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η εκπαιδευτικός Ηλέκτρα Μηνά.

Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και ο Φόρης Ρόμπος.

Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου. Το όμορφο απόγευμα πλαισίωσαν τα πολύχρωμα βεγγαλικά.

Exit mobile version