Το νέο Διαιτολογικό Γραφείο της Σοφίας Κρομμύδα Πύλη (φωτ.)

Ονομάζομαι Σοφία Κρομμύδα, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα.

Είμαι Απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας  του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλίας και κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου διετέλεσα διετή έρευνα σε 4 Λύκεια των Τρικάλων με θέμα τις διατροφικές συνήθειες των εφήβων και τη σχέση τους με τη Μεσογειακή Διατροφή.

Οι σπουδές μου ολοκληρώθηκαν με την πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων στο Τμήμα Διατροφής που διήρκησε 6 μήνες.

Από το 2013 και έπειτα παρακολουθώ πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με τη Διατροφή και συμμετέχω ενεργά σε παρουσιάσεις και ομιλίες σε σχολεία, Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων κ.α.

Η φιλοσοφία μου και η προσέγγιση μου αποφεύγει τη στέρηση και τη «δίαιτα», αντιθέτως στοχεύει στη διατροφική εκπαίδευση του ατόμου, την αλλαγή της διατροφικής του συμπεριφοράς και τη δημιουργία μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό.

Τέλος, θεωρώ πως κάθε παρέμβαση πρέπει να είναι εξατομικευμένη, να βασίζεται στην ποικιλία και την δημιουργικότητα ώστε να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους που εκείνος επιθυμεί για την υγεία και το σώμα του.

Το Διαιτολογικό μου Γραφείο ανοίγει τις πόρτες του από 5 Δεκεμβρίου 2019 στην Πύλη Τρικάλων, στον 1ο Όροφο, επί της οδού Άρτης 101, έναντι πλατείας συντριβανίου, όπου αναμένω να σας δω και από κοντά για να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με την διατροφή σας, αλλά και την υγεία σας.

Τηλ. Επικοινωνία: 24340 22040.

Ωράριο Λειτουργίας  Γραφείου:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

                09.00 – 15.00

Τρίτη – Πέμπτη

09.00 – 13.00  & 18.00 – 21.00.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia