Το παντοπωλείο “Τσίντζος” στην Πύλη σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα! (φωτ.)

Το ιστορικό παντοπωλείο φόρεσε τα γιορτινά του, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος που ταιριάζει στις μέρες αυτές.

Μην ανοίγεις μαγαζί αν δεν ξέρεις να χαμογελάς λέει μια παροιμία μόνο που στην περίπτωση του Παναγιώτη Τσίντζου και της Μαρίας Μπικοράρου, το χαμόγελο είναι ανόθευτο, ανεπιτήδευτο και πηγαίο.

Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν όλα τα χρόνια το παντοπωλείο “Τσίντζος” στην Πύλη Τρικάλων…με διαχρονικές αξίες που εδράζονται στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, με σεβασμό και κατανόηση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

Βρίσκονται εκεί, στο πέρασμα για τα χωριά της ορεινής πατρίδας, αγέρωχοι και εξυπηρετικοί προμηθευτές …να μη σου λείψει τίποτα.

Το παντοπωλείο Τσίντζος λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το πρωί μέχρι τη 1 τα ξημερώματα (σχεδόν 20ώρες) εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Πύλης και τον καταπράσινο ορεινό όγκο της Πίνδου. Είναι πάντα δίπλα σου!

Στο φιλόξενο χώρο του θα βρείτε ζυμαρικά,όσπρια, καφέ, ξηρούς καρπούς, παγωτά, σοκολάτες, κονσέρβες, τυριά, αλλαντικά, είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, είδη καπνιστού, παιχνίδια για παιδιά και άλλα πολλά επώνυμα προϊόντα.

Παντοπωλείο “Τσίντζος” στην Πύλη Τρικάλων…μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει χρόνια…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia