Το ’πε και το ’κανε ο Ζιώγας! Έρχεται το Φυσικό αέριο στο Ριζαριό. (εικόνες)

Ιστορικές στιγμές ζουν από χθες το απόγευμα οι κάτοικοι στο Ριζαριό Τρικάλων. Ένα όνειρο πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου Νέων και Γονέων Ριζαριού «Άγιος Γεώργιος».

Πρόκειται για τη σύνδεση του Ριζαριού με το δίκτυο φυσικού αερίου που άρχισε να υλοποιείται χθες το απόγευμα με την εγκατάσταση του εργολάβου. Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου, προβλέπεται να επεκταθούν με γοργούς ρυθμούς τα πρώτα 1.600 μέτρα με στόχο τα πρώτα σπίτια της συνοικίας να θερμανθούν τον χειμώνα με φυσικό αέριο!

Από την επέκταση του δικτύου στο Ριζαριό θα ωφεληθεί και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, αφού ο νέος αγωγός θα τροφοδοτήσει με φυσικό αέριο και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκοινωνιακού φορέα.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ζιώγας και τα υπόλοιπα μέλη του δραστήριου συλλόγου κατέθεσαν αθόρυβα τον φάκελο του έργου στα γραφεία της εταιρείας στη Λάρισα. Τα επιχειρήματα τους έπεισαν τους ιθύνοντες της εταιρείας και έτσι, ένα όνειρο πολλών ετών που αναβαθμίζει σημαντικά την περιοχή, είναι πλέον σε φάση υλοποίησης…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia