Το “πολυεθνικό” ορνιθοτροφείο του Chris Karakikes!!!

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε χθες ο γνωστός άνθρωπος των τρικαλινών media Χρήστος Καρακικές καθώς η αγαπημένη Γαλλιδούλα κοτούλα του (marans), έφερε στον κόσμο είκοσι χαριτωμένα πουλάκια που έσκασαν από τα ξακουστά “σοκολατένια” αυγά!

Ο Chris συγκέντρωσε (4) σπάνιες ράτσες πουλερικών τις οποίες εκτρέφει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγρόκτημα στην Πηγή του Δήμου Πύλης. <<Πρόκειται για ένα χόμπι που σε κρατά σε εγρήγορση και φυσικά το κόστος εκτροφής τους δεν είναι αμελητέο>> τόνισε στο trikalafocus o Chris που αναζητά νέα ενδιαφέροντα για να βρει λίγη ηρεμία λόγω του…. έντονου παρελθόντος.

Ο ορνιθολόγος πλέον Χρήστος Καρακικες αφιερώνει αρκετό χρόνο στα πουπουλένια κορίτσια του τα οποία υπεραγαπά. Άλλοτε τις παίρνει αγκαλιά, συχνά τους μιλάει με γλυκόλογα και κάποιες φορές τους τραγουδά!

Εκτός από τις Γαλλίδες κοτούλες, στο σύγχρονο κοτέτσι εκτρέφονται κότες αραουκάνα με καταγωγή απο την μακρινή Χιλή που γεννούν πράσινα αυγά, οι κάτασπρες silkie ή Αλάσκα (με τρίχες χωρίς φτερά) με μαύρο κρέας από την Κίνα και οι αλανιάρες τύπου μπράχμα με φτερά χαμηλά ως τα πόδια απο τις Η.Π.Α

Μας εκπλήσσεις ευχάριστα Chris!!! Πάντα απρόβλεπτος….

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia