Το σχέδιο του Κουρέτα για μια “ανταγωνιστική” Θεσσαλία

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας χθες βράδυ για τον συνδυασμό <<Πρωτοβουλία>> του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Δημήτρη Κουρέτα .

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, έγινε αναλυτική παρουσίαση της στρατηγικής του για την ανάπτυξη στη Θεσσαλία και ακολούθησε παρουσίαση των Τρικαλινών εκπροσώπων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης.

Αρχικά, παρουσίασε επίσημα στοιχεία που κατατάσσουν την περιφέρεια Θεσσαλίας στους ουραγούς των 13 περιφερειών, όσον αφορά την απορροφητικότητα κοινοτικών κονδυλίων.

Η <<Πρωτοβουλία>> βάζει σε πρώτο πλάνο την ανάπτυξη της καινοτομίας και την προώθηση της έρευνας, ώστε να ενισχυθούν οι υφιστάμενες και οι νέες επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σύμφωνα με τον κ.Κουρέτα και στις υποστηρικτικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την παραγωγική δραστηριότητα αυτών των επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των δημοσίων υπηρεσιών αλλά και των οργανισμών της Περιφέρειας. προκειμένου να αναβαθμιστούν ποιοτικά οι παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες.

Σε εορταστικό κλίμα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της <<Πρωτοβουλίας>>.

Πρόκειται για τους: Ρίτα Ζερβού (Νοσηλευτρια) Θάλεια Κερασιώτη (Δρ.Βιοχημικός) Γιάννης Κανής (Μεσίτης) Ιωάννα Καρρά (Οικονομολόγος-Τεχνικός Γαλακτοκομίας-Κτηνοτρόφος Μαρία Γαλαζούλα (Εικαστικός) Μαρία Μπακλαβά (Οικονομολόγος-Δημοσιογράφος) Απόστολος Ρόσσιος (Δημοσιογράφος) Λίζα Νικολαιδου (Γραμματέας Συλλόγου Ποντιών “Αργοναυτες” Φαρκαδόνας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia