Τρία χρόνια από το «καμπανάκι» της Ελένης Στεργίου – Μπότη για το κλείσιμο των τραπεζικών καταστημάτων

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η δημοτική σύμβουλος όταν στις 24 Οκτωβρίου 2018 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφερόταν στο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας και στο ενδεχόμενο κλείσιμο της Πειραιώς Οιχαλίας.

Επιβεβαιώθηκαν οι αγωνίες που είχε εκφράσει στις 24 Οκτωμβρίου του 2018 στη τότε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας η δημοτική σύμβουλος κα Ελένη Στεργίου-Μπότη, κατά την τοποθέτησή της για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Φαρκαδόνας. στην τότε συνεδρίαση η δημοτική σύμβουλος είχε μεταφέρει την αγωνία της και για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς της Οιχαλίας, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διερευνηθούν οι φήμες για το συγκεκριμένο υποκατάστημα και όλος ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιο να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν από κοινού σε περίπτωση που τεθεί κάτι ανάλογο με την εθνική τράπεζα.

«Θα πρέπει να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι και για μια ακόμη φορά με δυσάρεστες εξελίξεις», είχε δηλώσει τότε η δημοτική σύμβουλος και καταγράφηκε αποκλειστικά από την «ΚΡΗΝΗ LIVE» που ήταν παρούσα στην συνεδρίαση.

Δυστυχώς η κα Ελένη Στεργίου-Μπότη επιβεβαιώθηκε τρία χρόνια αργότερα καθώς σε λίγες εβδομάδες η περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας θα «αποψιλωθεί» εκ νέου και θα απωλέσει μια ακόμη Υπηρεσία που εξυπηρετούσε καθημερινά δεκάδες πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia