Τρίκαλα – απεργία: Μαζικό «όχι» εργαζομένων στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο

Ένα δυναμικό «όχι» στο νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση είπαν εκατοντάδες Τρικαλινοί εργαζόμενοι, μέλη συνδικάτων σωματείων και πολιτικών κομμάτων στη διάρκεια απεργιακής συγκεντρώσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Οι συγκεντρωθέντες εξέφρασαν για άλλη μια φορά την έντονη αντίθεση τους στο εργασιακό νομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για «αντεργατικό έκτρωμα» και απαίτησαν την απόσυρση του.

Χαιρετισμούς στη συγκέντρωση απηύθυναν εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων Γιώργος Λιατίφης.

Την άμεση απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου ζητησε ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Τρικάλων Γιώργος Τσιάκαλος, τονίζοντας πως το μόνο πράγμα που κατάφερε η κυβέρνηση είναι να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους.
Τη φωνή των Νοσοκομειακών γιατρών μετέφερε ο προεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων Βάιος Τάσιος
Στα πολλά και οξυμένα προβλήματα που ταλανίζουν τη δημόσια εκπαίδευση αναφέρθηκε η αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕΤ Ουρανία Παπαζεύκου

Ακολούθησε μεγάλη σε όγκο και παλμό πορεία στο κέντρο των Τρικάλων, με δυο συμβολικές στάσεις στο Εργατικό Κέντρο και στο δρομο μπροστά από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση, όπως τις κατέγραψε ο φακός του trikalafocus:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia