Τρίκαλα: Βγήκαν στους δρόμους οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων (βίντεο)

Ξεχείλισε η αγανάκτηση των Τρικαλινών ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων που πραγματοποίησαν δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο εξαιτίας του κορονοϊού.

Τα μέλη του ΔΣ Δημήτρης Ευθυμίου, Ευάγγελος Κωτούλας και Κώστας Κούρεντας κατά την επίδοση του ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι του Δ.Σ συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, στον οποίο επέδωσαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματα του συλλόγου.

«Ο Σύλλογος μας και ο κλάδος γενικότερα πλήττεται από τον Γενάρη» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ευθυμίου, κατά την πρωινή συνάντηση με τον Χρήστο Μιχαλάκη.

Συγκεκριμένα τα αιτήματά τους είναι:

Κορνάροντας πέρασαν από το κέντρο των Τρικάλων οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την στήριξη του κλάδου.

Στα Τρίκαλα, οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων πραγματοποίησαν συμβολική πορεία στο κέντρο της πόλης (συμμετείχε μόνο το 50% του διαθέσιμου στόλου των γραφείων) με κατάληξη τα Μετέωρα (Μονές Αγ. Τριάδος & Αγ. Στεφάνου).

Συνεχής η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, συντόνισε το πέρασμα των 25 λεωφορείων από το κέντρο των Τρικάλων χωρίς προβλήματα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia