Τρίκαλα: Δυναμικό συλλαλητήριο για την προστασία της υγείας (βίντεο)

Δυναμικό και με παλμό ηταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, τα εργατικά σωματεία ν. Τρικάλων για την υπεράσπιση της υγείας, απαντώντας ταυτόχρονα στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Του συλλαλητηρίου ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων από δεκάδες μελη Σωματείων, Φορέων, Συλλόγων και εκπαιδευτικούς που ένωσαν τις φωνές τους διεκδικώντας μέτρα προστασίας της ζωής, της υγείας και του εισοδήματος του λαού και των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα τα Σωματεία απαιτούν:

  • Επίταξη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, χωρίς αποζημίωση. 
  • Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς,στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,στα σχολείακαι τα πανεπιστήμια. 
  • Οργανωμένος έλεγχος στις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες του νομού μας  όπου απασχολούνται εκατοντάδες  εργαζόμενοι. Οργανωμένος έλεγχος στα σούπερ μάρκετ και σε Υπηρεσίες.
  • Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Προστασία των ανέργων, ένταση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, που επιχειρούν να τσακίσουν μισθούς και συντάξεις, τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα. 
  • Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών με πρόσχημα τον κορονοϊό. Να μπει τέρμα στην αστυνομοκρατία και την κρατική καταστολή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia