Τρίκαλα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων – Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο, να υποβάλει σχετική αίτηση στην Υπηρεσία μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021. Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος αδείας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Οι έδρες – διοικητικές μονάδες Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητων, που υφίστανται σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων περιγράφονται στην σχετική πρόσκληση, που έχει αναρτηθεί στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με ΑΔΑ: ΨΨΜΤ7ΛΡ-49Ζ.

Πληροφορίες για την πρόσκληση, στοιχεία, αιτήσεις και κάθε σχετικό έγγραφο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Τρικάλων (Σωτήρα Τρικάλων).

Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας (www.thessaly.gov.gr ⇒ Νέα – Ανακοινώσεις ⇒ Ανακοινώσεις) και στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (www.yme.gr).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2431353322 – 2431353311 – 2431353335

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia