Τρίκαλα: Εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2021 θα διεξαχθούν το  Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», που εδρεύει στην οδό Ζηνοδότου 4 στα Τρίκαλα και έχει  τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο 2431022403 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mail@4lyk-trikal.tri.sch.gr.

Οι υποψήφιοι πρέπει  να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της γραπτής εξέτασης (το Σάββατο 05-06-2021 μέχρι τις  7:30 π.μ. και την Κυριακή 06-06-2021 μέχρι τις 8:00 π.μ.)  και δεκαπέντε (15) λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης της προφορικής εξέτασης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την ώρα της προφορικής τους εξέτασης   από την ιστοσελίδα του 4ου Γενικού Λυκείου  Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»  http://4lyk-trikal.tri.sch.gr.   

Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33506/28-05-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ 2233/τ.’ Β/29-05-2021) η είσοδος των υποψηφίων στο εξεταστικό κέντρο  θα επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test η PCR test)  έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την εξέταση, η οποία θα υπογράφεται από τον εξεταζόμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα του αν πρόκειται για ανήλικο υποψήφιο. Για διευκόλυνση των υποψηφίων υπόδειγμα της προαναφερόμενης βεβαίωσης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Τρικάλων και του Εξεταστικού Κέντρου του 4ου ΓΕ.Λ. Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».  

                                                                                                      

                                                                                        Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ   Δ.Δ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                                                                                          ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia