Τρίκαλα: Η μοναδική σχέση αγάπης του Ηλία με το άλογο του.

Μια ακόμη ισχυρή σχέση αγάπης και κατανόησης ανάμεσα σε άνθρωπο και ζώο ωριμάζει αρμονικά την τελευταία δεκαετία στο Δροσερό του Δήμου Πύλης. Πρόκειται για τον Ηλία και τον “Αρη”, ένα όμορφο άλογο που ζει ευτυχισμένο στην περιφέρεια του Δροσερού. Οι δυο τους, όπως πανθομολογείται, έχουν αναπτύξει την πιο ταιριαστή αγάπη σε ολόκληρη τη γη.

Μπορεί οι ανάγκες της καθημερινότητας να είναι αυξημένες για τον πατέρα δυο παιδιών, εντούτοις «το παρεάκι» περνάει πολύ χρόνο μαζί, αφού ο Ηλίας περιποιείται τακτικά τον τετράποδο φίλο του, ώστε να διατηρείται γερός και δυνατός.

Ο Αρης είναι ο καλύτερος μου φίλος.Τον μεγάλωσα από 15 μηνών και έκτοτε είμαστε αχώριστοι, μια οικογένεια. Του λέω τα πάντα και εκείνος ακούει υπομονετικά και απαντάει με ένα γνέψιμο του” τόνισε στο trikalafocus ο Ηλίας.

Το άλογο σου προσφέρει αγάπη ατελείωτη …αρκεί να του την δώσεις και συ, με πολύ απλά πράγματα όπως με ένα σου βλέμμα…με ένα σου χάδι… με ένα σου φιλί στο μέτωπο του…Αν κάθε μέρα του αφιερώνεις έστω και 5 λεπτά …αυτό σου αφιερώνει όλη του την ζωή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia