Τρίκαλα: Λαμπερά εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας EXCELSIOR HELLAS

Με την παρουσία των μελών της οικογενείας Trucco, ιδιοκτητών του γνωστού ιταλικού καφέ Excelsior, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της Excelsior Hellas στο 3ο χλμ Τρικάλων-Ιωαννίνων.


H εταιρία EXCELSIOR HELLAS IKE, με έδρα τα Τρίκαλα, της οποίας ηγείται ο Άγγελος Ντούμας, δραστηριοποιείται από το 2006 και μετά στο χώρο της εισαγωγής κι εμπορίας καφέ, διαγράφοντας μία συνεχώς ανοδική πορεία.


Ο κ. Darrio Trucco εμπνευστής και πρόεδρος του CAFFE EXCELSIOR, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τις κτιριακές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας Excelsior Hellas. Eξήρε τον κ. Ντούμα για τη σκληρή δουλειά του και τον χαρακτήρισε ευφυή επιχειρηματία και στενό συνεργάτη του.


Ο κ. Ντούμας ιδιαίτερα συγκινημένος, μίλησε για τον στόχο της εταιρείας ο οποίος είναι η διασφάλιση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών με συνέπεια κι εμμονή στο πάθος της να προσφέρει άριστης ποιότητας espresso που ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών της. Ευχαρίστησε την οικογένεια Trucco, τον DARRIO TRUCCO και τις δύο κόρες του Nicoletta και Roberta οι οποίες κρατούν τα ηνία του οίκου Torrefazione excelsior, για την άριστη συνεργασία, και βράβευσε τους αντιπροσώπους-συνεργάτες του που καθημερινά προσπαθούν με ήθος κι επαγγελματισμό να διατηρούν τον καφέ excelsior πρώτο στις προτίμηση των καταναλωτών. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια αλλά κι όλους όσοι στηρίζουν τον γνωστό καφέ excelsior.
Ο ιδιοκτήτης της EXCELSIOR HELLAS IKE πρεσβεύει ότι «το ανθρώπινο δυναμικό είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της επιτυχίας της» και το προσωπικό του του επιφύλασσε ως έκπληξη τη βράβευσή του ως ανταπόδοση της σκληρής δουλειάς και της άριστης συνεργασίας τους.
Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στον espresso για την επιχείρηση, το γραφείο ή ακόμα και για το σπίτι σε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων, η ειλικρίνεια και το ήθος στον πελάτη, η άριστη κι άμεση τεχνική υποστήριξη είναι τα ισχυρά πλεονεκτήματα της εταιρείας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι και φέτος, για ακόμα μία χρονιά τα coffee awards και το κοινό έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον espresso excelsior με 3 χρυσά κι ένα ασημένιο βραβείο!!!!!
Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου και στήριξε με μεγάλες χορηγίες αθλητικά σωματεία και μεγάλα event.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia