Τρίκαλα: Με κόσμο και ενθουσιασμό οι Παπανδρεϊκοί – Ποιοί έδωσαν το παρών

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό των Τρικάλων, η συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, σχεδόν ένα μήνα πριν αναδειχθεί η νέα ηγεσία του κόμματος της κεντροαριστεράς.

Την πολιτική εκδήλωση συντόνιζε ο περιφερειακός σύμβουλος θεσσαλίας Θανάσης Τσιάρας, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Πλασκοβίτης, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να λάβει τα ηνία του κόμματος.

Οι φίλοι και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου στάθηκαν στον προγραμματισμό της δράσης τους και κατέθεσαν προτάσεις για την τακτική που θα εφαρμόσουν μέχρι την έναρξη της εσωκομματικής διαδικασίας. Πάντως όλοι τους δήλωσαν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα αφού όπως τόνισαν είναι ένας πολιτικός με διεθνή αναγνώριση και όραμα για τη δημιουργία σύγχρονου κράτους.

Ανάμεσα στους φίλους της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου ήταν γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, όπως ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Σπαθής, η Χρύσα Ντιντή, ο Θανάσης Τσιάρας, ο Θωμάς Χαχάμης, ο Σωτήρης Μπλέτσας, ο Γιώργος Μιζάκης και ο Βασίλης Μουργελάς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia