Τρίκαλα: Πήγε να ξεγελάσει ηλικιωμένη με πρόσχημα το σεισμό

Δεν έχει όριο η μπαμπεσιά κάποιων επιτήδειων που εκμεταλλεύονται την αναστάτωση του σεισμού για να παρεισφρήσουν σε σπίτια ηλικιωμένων…

Μια τέτοια περίπτωση καταγράφηκε σε συνοικία των Τρικάλων όταν άγνωστος χτύπησε το κουδούνι ηλικιωμένης για να της προσφέρει άκουσον, άκουσον…. σκηνή για το σεισμό! Ευτυχώς η γιαγιά δεν “τσίμπησε” και τηλεφώνησε στο γιο της για την παγίδα που της έστηναν.

Την απαράδεκτη απόπειρα εξαπάτησης της ηλικιωμένης επιβεβαιώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασιας του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος επισημαίνει τα εξής: «Είναι τραγικό ότι επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους συνδημότες μας προφασιζόμενοι ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου και μοιράζουν υλικά . Παρακαλώ πολύ οι δημότες μας να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας για να επιβεβαιώσουν για οποιαδήποτε όχληση έχουν μέσω της γραμμής του δημότη 2431020000». Η ΠΠ βρίσκεται σε επιφυλακή. Το φαινόμενο εξελίσσεται. Παρακολουθούμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις των ειδικών. Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα στον Δήμο Τρικκαιων. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις του Δημάρχου της πόλης μας, ο οποίος μετέβη άμεσα στον Τύρναβο με κλιμάκιο της κυβέρνησης»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia