Τρίκαλα: Τα παιδιά ζωγράφισαν για την οδική ασφάλεια (εικόνες)

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η πρωτότυπη δράση ευαισθητοποίησης για την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που υλοποιούν το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.


Τα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση με τίτλο Καλό Πάσχα με ασφάλεια αποτύπωσαν στον καμβά θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια, στον χώρο του μύλου Ματσόπουλου.

Στην όμορφη εκδήλωση συμμετείχαν και ζωγράφοι του Εργαστηρίου Τέχνης του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ το παρών έδωσαν οι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κ. Στέλιος Μπιλιάλης και Δημήτρης Μήτραινας καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων που συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργική έμπνευση των παιδιών.


Όπως τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά: «Στόχος είναι να περάσουμε το μήνυμα της οδικής ασφαλειας μέσα απο τα μάτια και τα πινέλα των παιδιών».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του προέδρου της Ε.ΑΣ.Υ Τρικάλων Γιάννη Αναγνώστου: «Χαιρόμαστε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως η σημερινή που ενισχύει το μήνυμα της οδικής ασφάλειας, ειδικά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας που αναμένεται μαζική μετακίνηση συμπολιτών για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και να οδηγούν προσεχτικά».


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia