Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο φυσικό δέντρο! (Φωτ & video)

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση φωταγωγήθηκε το απόγευμα στα Τρίκαλα το ψηλότερο φυσικό δέντρο της Ελλάδας.

Γεμάτος ενθουσιασμό επί σκηνής ο Δήμαρχος Τρικκαίων που έδωσε εύθυμο τόνο στην εκδήλωση!

Ο καιρός συνωμότησε ώστε πλήθος κόσμου να συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική πλατεία για να λάβει μέρος στην ξεχωριστή εκδήλωση που εισάγει τον δήμο, την πόλη, τους επισκέπτες, τους Τρικαλινούς, στα Χριστούγεννα.

Οι ατάκες του Αη Βασίλη… φέρνουν την καταστροφή…

Η επιβλητική σεκόβια 33 μέτρων, στέκει τα τελευταία 42 χρόνια στο στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και αποτελεί το γιορτινό σύμβολο για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα πολύχρωμα λαμπιόνια σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους που μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του 9ου Μύλου των Ξωτικών!

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έδωσε το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους.

Δεκάδες εντυπωσιακά βεγγαλικά έδωσαν πανηγυρικό τόνο, καθηλώνοντας τα βλέμματα του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την κεντρική πλατεία.

Οι χιλιάδες τρικαλινοί/ες και επισκέπτες και κυρίως τα μικρά παιδιά, απόλαυσαν ένα δρώμενο από το ΚΔΑΠ «Ομόνοια» και μελωδίες κεφιού από το συγκρότημα Teasers

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia