Τρίκαλα: Όμορφη συναυλία – αφιέρωμα στους Θεσσαλούς δημιουργούς Κώστα Βίρβο και Θεόδωρο Δερβενιώτη (Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση – αφιέρωμα στους Θεσσαλούς δημιουργούς Κώστα Βίρβο και Θεόδωρο Δερβενιώτη το απόγευμα της Τρίτης, στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων, από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι Αλέξανδρος Καπανιάρης Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, Αθανάσιος Λιούτας Βουλευτές της ΝΔ, Ντίνος Μπάρδας θεματικός περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Λάππας Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ο Θοδωρής Αλέκος Δήμαρχος Μετεώρων.

Στην όμορφη συναυλία παρευρέθηκαν οι κόρες του Κώστα Βίρβου με την μητέρα τους και οι γιοί του Θεόδωρου Δερβενιώτη, η Μαρίνα Κοντοτόλη υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, η Παναγιώτα Δριτσέλη, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Μήτραινας Αστυνομικός Διευθυντής, ο Βασίλης Κρανιάς πρώην Αντιδήμαρχος, ο πατήρ Σπύρος Σπύρου εκπρόσωπος της Μητροπόλεως και άλλοι.

Όσον αφορά το μουσικό κομμάτι, τα μουσικά σχολεία Τρικάλων και Βόλου ανέλαβαν να παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια του Βίρβου και του Δερβενιώτη με εντυπωσιακό τρόπο. Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και στον Βόλο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia