Τρίκκης Πολιτεία:Ο Συνδυασμός που μπορεί να κάνει την ανατροπή!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Μητσιούλης έχει την ικανότητα να πιάσει τον σφυγμό της Τρικαλινής κοινωνίας που ζητά αλλαγές σε πολλούς τομείς που αφορούν κυρίως την καθημερινότητα. Άνθρωπος της “ελεύθερης αγοράς” έχει μάθει να πορεύεται επαγγελματικά σε περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικο και να διακρίνεται χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει.

Έτσι, έχτισε με υπομονή και κατάλληλη στόχευση την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Τρίκκης Πολιτεία, την οποία συνθέτουν στελέχη που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του επιτυχημένου πολιτικού μηχανικού. Άνθρωποι που μπαίνουν δυναμικά στη μάχη της ψήφου γιατί ταυτίζονται πλήρως με το όραμα του επικεφαλής για τα Τρίκαλα της “ρήξης” και της δημιουργίας, της ισόρροπης και δίκαιης ανάπτυξης!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για το πρόγραμμα και τις βασικές θέσεις της Τρίκκης Πολιτεία. Καθημερινά συρρέουν στο εκλογικό κέντρο ( επί της οδού Καρδίτσης 53) για να προμηθευτούν τα ενημερωτικά φυλλάδια του Γιώργου Μητσιούλη.

Ο Γιώργος Μητσιούλης και τα στελέχη του-όλοι άνθρωποι με διάθεση για προσφορά-καταρτίζουν το πρόγραμμα περιοδειών στα χωριά και τις συνοικίες, όπου καταγράφονται τα πιο πολλά παράπονα.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia