Τρεις αδελφές επενδύουν στην κτηνοτροφία!

Στα δικά μου μάτια , η πρόσφατη βράβευση των αδελφών Καρρά στο ANANTI, ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Τρεις νέες Ελληνίδες με ένα κάρο πτυχία και προτάσεις για εργασία με γενναίες αποδοχές, πήραν την μεγάλη απόφαση να παραμείνουν στο Ελληνόκαστρο και να πορευτούν στα χνάρια του προπάππου τους, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος. Επέλεξαν να κλείσουν τα αυτιά στις θελκτικές σειρήνες των μεγάλων αστικών κέντρων και να χτίσουν το μέλλον τους επενδύοντας στην κτηνοτροφία.

Καθημερινά περιποιούνται με στοργή και μεράκι 1200 γίδια! Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι τρεις αδελφές ασχολήθηκαν με το υπάρχον ζωικό κεφάλαιο του προπάππου τους και με κοπιώδεις προσπάθειες δημιούργησαν μια σύγχρονη κτηνοτροφική εγκατάσταση που προκαλεί δέος.

<<Το μυστικό της επιτυχίας είναι να αγαπήσεις αυτό που κάνεις! Εμείς αξιολογήσαμε την ενασχόληση μας με την κτηνοτροφία από επιχειρηματική σκοπιά! Στην όλη προσπάθεια μας προστέθηκε και η αγάπη για τα ζώα μας γεγονός που μας δίνει έξτρα κίνητρο διότι πρόκειται για απαιτητικό επάγγελμα με δύσκολη καθημερινότητα, χωρίς ρεπό και χρόνο για ξεκούραση>> τόνισε στο Trikalafocus η κα Ιωάννα Καρρά απόφοιτος σχολής Ιωαννίνων!

Η κα Ιωάννα Καρρά συχνά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της Ελληνικής κτηνοτροφίας! Εκατοντάδες κτηνοτρόφοι βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω των χαμηλών τιμών που διαθέτουν τα προϊόντα (κρέας και γάλα) σε αντίθεση με τις απαραίτητες πρώτες ύλες που συνεχώς παίρνουν την ανιούσα! << Καλούμαστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί μέσα σε ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον χωρίς την στήριξη της πολιτείας>> είπε χαρακτηριστικά.

Η κα Καρρά συγκαταλέγεται στις ηχηρές υποψηφιότητες του κ Δημήτρη Κουρέτα, ενόψει των κρίσιμων εκλογών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia