Τρικαλινή η κορυφαία εταιρία στο e-commerce στην Ελλάδα

Με 35 συνολικά βραβεία, στα E-volution Awards, η Plushost κατέκτησε τον βαρύτιμο τίτλο και την αναγνώρισή της ως της κορυφαίας ομάδας στο e-commerce για το 2023 στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην Plushost απονεμήθηκαν εκτός του Rising Star, δύο(2) Platinum, 4 Golden, 9 Silver και 19 Bronze βραβεία.

Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία εκτός του οικονομικού κέντρου της Αθήνας επιτυγχάνει τον ύψιστο αυτό στόχο. Τα Τρίκαλα δεν είναι πια μόνο ο Δήμος με τις πολλές ψηφιακές πρωτοβουλίες. Είναι και η έδρα της No1 εταιρίας στον κλάδο του e-commerce.

Στελέχη της εταιρίας, σε δηλώσεις τους στη λαμπερή βραδιά των βραβείων Ε-Volution Awards 2023, τόνιζαν πως όλες οι βραβεύσεις έχουν την αξία τους, διότι κυρίως επιβραβεύουν τους συνεργάτες που τους εμπιστεύθηκαν τα δικά τους ηλεκτρονικά καταστήματα. Ωστόσο, περίοπτη θέση στην τροπαιοθήκη της εταιρίας κατέχουν:

*Τα δύο(2) Platinum για τις κατηγορίες Στρατηγική & Ανάπτυξη και Καινοτομία & Experience. Κυρίως, επειδή στις βραβεύσεις αυτές συμπυκνώνεται ΟΛΟ το e-commerce. Από το μηδέν -τη στιγμή που ο επιχειρηματίας αποφασίζει να αναπτύξει την e-business επιχείρησή του- μέχρι την εμπειρία του χρήστη.

*Τα δύο(2) από τα τρία βραβεία (Gold, Bronze) της κατηγορίας Best Omnichannel Experience, διότι έτσι επιβραβεύεται η ικανότητα της ομάδας της Plushost να ανταποκριθεί και σε περίπλοκα omnichannel έργα και μάλιστα με πολλές ιδιαιτερότητες κι απαιτήσεις, που έλκουν την καταγωγή τους από το complexity των αγορών στις οποίες εμπλέκονται οι βραβευμένες επιχειρήσεις (άτμισμα, κοσμήματα).

*Τα δώδεκα(12) βραβεία που συνέλεξαν οι υποψηφιότητες του CentraleShop.gr. Αυτή η μοναδική συνθήκη αναδεικνύει τη βαθιά τεχνογνωσία που εφαρμόστηκε σε όλες τις πτυχές του έργου καθώς και την καθολική του αναγνώριση από την κριτική επιτροπή. Το να πλασάρεται ένα e-shop μόδας στην κορυφαία 3άδα των e-shops στην Ελλάδα αποδεικνύει την δέσμευση της Plushost να αντιμετωπίζει με τον ίδιο σεβασμό κι επιμέλεια τόσο μεγάλες πολυεθνικές ή εθνικές επιχειρήσεις όσο και τις μικρότερες ελληνικές οικονομικές μονάδες που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας.

«Η διαρκής αμφισβήτησή του ίδιου μας του εαυτού». Αυτή ήταν η απάντηση του CEO της εταιρίας στην ερώτηση…«τί έφερε στην κορυφή της αγοράς του e-commerce την Plushost κ. Καμέα;». Και συνέχισε… «Κάθε μέρα ψάχνουμε τρόπους να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας σε χρόνο πριν την διατύπωση της ανάγκης, με τρόπο τεχνικά άρτιο, με θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα της επιχείρησης και αισθητικά άρτιο για τον τελικό χρήστη του e-shop. Αυτό προϋποθέτει αέναη αμφισβήτηση των κατορθωμάτων του χθες κι επιδίωξη για νέα κατορθώματα, αύριο. Επιδιώκουμε, σχεδιάζουμε και δρούμε με τρόπο ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαία εξυπηρέτηση που να φέρνει αποτελέσματα, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Λένε πως το δύσκολο δεν είναι να κατακτήσεις την κορυφή. Το δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε αυτή. Με βεβαιότητα μπορώ να σας πω ότι αν οι καλοί συνάδελφοι της Αθήνας προσπαθούν 50, εμείς από την περιφέρεια πρέπει να προσπαθήσουμε 120, για να έρθει η ίδια αναγνώριση. Η φετινή μας επιτυχία, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ότι η διατήρησή μας στην κορυφή δεν είναι ακατόρθωτη και ότι θα παλέψουμε με ίδια ζέση να επαναλάβουμε το «τρικαλινό θαύμα» και στη βράβευση του 2024».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia