Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Φήκη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Φήκη, γύρω 5:30 στη Επαρχιακή Οδό Φήκης – Πιαλείας, ανάμεσα σε δύο ΙΧ.

Συγκεκριμένα, ακριβώς στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της cyclon, που βρίσκεται λίγο έξω από την Φήκη προς Πιαλεία, ΙΧ όχημα με κατεύθυνση από Φήκη προς Πιαλεία, το οποίο οδηγούσε 35χρονος οδηγός, που επέβαινε μόνος στο όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο όχημα, το οποίο είχε κατεύθυνση προς Φήκη και οδηγούσε 55χρονος με συνεπιβάτη την σύζυγό του.

Από την σύγκρουση, το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος, εξετράπη της πορείας του & ανετράπη, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με την οροφή του σε παρακείμενο αγρό.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η γυναίκα επιβάτης, που επέβαινε στο όχημα που οδηγούσε ο 55χρονος και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Τρικάλων, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρικάλων, για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι οδηγοί & των δύο οχημάτων, είναι καλά στην υγεία τους.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Atyxima (5)

Pylinews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia