Υπέροχη συναυλία απο την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο! (φωτ. & video)

Μια μαγική βραδιά κάτω από τα άστρα του Τρικαλινού ουρανού έζησαν το βράδυ εκατοντάδες συμπολίτες μας στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο, το οποίο υποδέχτηκε για 4η χρονιά την περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε πλήρη σύνθεση!

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και στη μουσική της δεκαετίας του 1960.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, του Δήμου Τρικκαίων, του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και του Δικτύου «Περραιβία».

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος αρχιμουσικός κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης, Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού.


Συμμετείχαν οι εξαιρετικοί σολίστ, Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος).

Η συναυλία ολοκληρώθηκε με τη σύμπραξη της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Οι χορογραφίες είναι του Δημοτικού Χορευτικού Τρικάλων και της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων TDA. Παρουσίασε η ηθοποιός Σία Φαράκη.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έχει στο ενεργητικό της πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με συναυλίες, παρελάσεις, θρησκευτικές τελετές, στρατιωτικά φεστιβάλ, κ.α. Έχει παρουσιάσει προγράμματα και εκπομπές στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ διαθέτει πλούσιο δισκογραφικό έργο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia