Υποβολή αιτήσεων για Κρατική Ενίσχυση (COVID) στον τομέα παραγωγής μελιού

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι στο πλαίσιο της ΚΥΑ με αριθμό 1184/247574/13-9-2021 (ΦΕΚ 4246_Β_14.09.2021) με θέμα «Χορήγηση κρατικών ενισχύσεων σε όλη την Επικράτεια στους τομείς: α) της εκτροφής χοίρων, β) της εκτροφής αυτόχθονων μαύρων χοίρων και γ) της παραγωγής μελιού και λεπτομέρειες εφαρμογής Προσωρινού Πλαισίου με βάση την Ανακοίνωση της Επιτροπής της 19/03/2020 C(2020)1863 final (Προσωρινό Πλαίσιο), όπως τροποποιήθηκε», από  Παρασκευή 22.10.2021 τέθηκε σε λειτουργία από τον ΟΠΕΚΕΠΕ,το σύστημα υποβολής Αίτησης Άμεσης Επιχορήγησης.

 Για τους μελισσοκόμους, δικαιούχοι είναι όσοι έχουν ενταχθεί στη δράση 3.2 του Προγράμματος βελτίωσης των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων  της μελισσοκομίας έτους 2020 (μετακίνηση κυψελών). Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν οι παραγωγοί εφόσον έχουν κωδικό online στη διεύθυνση https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/. Μετά την είσοδο στην εφαρμογή αίτησης της ΕΑΕ 2020 ο χρήστης επιλέγει από το κεντρικό μενού ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ COVID19 και στη συνέχεια το υπομενού Αίτηση Κρατικής Ενίσχυσης Εκτροφής Χοίρων, Εκτροφής Αυτόχθονων Μαύρων Χοίρων, Παραγωγής Μελιού.
Για τη διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης που υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Το διάστημα υποβολής αίτησης ορίζεται έως και την Δευτέρα  22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23:59.

                                                                                                     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                    ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia