Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης η σύμβαση έργου με τίτλο «Κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης».

Μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του κ. Τσιουτσιουβάλα Άγγελου του Ιωάννη, νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου «ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΒΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» εργοληπτικής επιχείρησης. Έργου με Προϋπολογισμό δαπάνης 610.000,00 Ευρώ (πιστώσεις του ΣΑΕΠ 017 με Κ.Α. 2014ΕΠ01700016 500.000,00 Ευρώ και ΣΑΤΑ του Δήμου 110.000,00 Ευρώ, με βάση την αριθμ. 29/2018 μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου).Το Αθλητικό Κέντρο θα γίνει στην Κοινότητα Βροντερού στη θέση ΚΟΡΠ, σε απόσταση 1 χλμ από τον οικισμό Βλάχας με 1.200,00 m υψόμετρο. Η κατάλληλη γεωμορφολογία του εδάφους καθώς και το υψόμετρο θεωρούνται ιδανικά για την προπόνηση των αθλητών.Η έκταση είναι περίπου 18 στρέμματα με το Δήμο Πύλης να έχει την αποκλειστική κυριότητα. Προβλέπεται η κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 100x 64,00m και περιμετρικού στίβου 400,00m με 6 διαδρόμους και μία κύρια ευθεία 6 διαδρομών και περίφραξη του χώρου.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός λέγοντας «…συνεχίζουμε, προχωράμε και δίνουμε την μάχη για την ανάπτυξη του Αθλητισμού και του τουρισμού. Ένα έργο χρόνων γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΠ. Το αθλητικό κέντρο θα καλύπτει την προετοιμασία αθλητών στίβου, ποδοσφαίρου αλλά και άλλων ολυμπιακών αθλημάτων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Θα λειτουργήσει σαν σημείο αναφοράς των αθλητών και θα συντελέσει στην τουριστική ανάπτυξη και στην οικονομική αναθέρμανση τόσο του Νομού αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα. Λένε ότι: Τα έργα που κάνουμε είναι προεκλογικά κόλπα.
Απαντάμε: Με υπογραφές συμβάσεων. Με σχέδιο, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με στόχο το
καλύτερο αποτέλεσμα…..».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia