Υποψήφια με τον Σακκά, η Δήμητρα Μπαντή – Τι μας είπε για τους στόχους της

Έτοιμη να ενισχύσει την προσπάθεια του Δημάρχου Νίκου Σακκά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της “Επανεκκίνησης” είναι η Μεγαλοχωριτισσα, φιλολογος και χοροδιδσκάλος, Δήμητρα Μπαντή.

Η γνωστή μέσα από την πολυσχιδή της δράση και αγαπητή σε όλη την τρικαλινή κοινωνία Δήμητρα, που πρόσφατα μας απασχόλησε με την έκδοση του βιβλίου της “Στα Τρίκαλα στα δυο στενά..για το Βασίλη Τσιτσάνη και το Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη”, μίλησε στο trikalafocus για την υποψηφιότητα της :

«Η εκ νέου κάθοδός μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος,από τον πρώην Δήμο Εστιαιώτιδας,είχε ήδη συμφωνηθεί με τον πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης,Δημήτρη Παπαστεργίου, από τον Οκτώβριο του 2022! Επομένως ήταν ζήτημα εντιμότητας και ηθικής η διατήρηση του λόγου μου αλλά και ο σεβασμός τόσο στην ομάδα της Επανεκκίνησης,στην οποία εντάχθηκα από το 2019,οσο και στο πρόσωπο του ίδιου του νέου Δημάρχου ,Νίκου Σακκά , που αναδείχθηκε μέσα από την ίδια ομάδα και έχει δώσει το στίγμα του στον τομέα της Αυτοδιοίκησης!

Στη φαρέτρα μου φέρω αφενός την επιστημονική μου γνώση μέσα από τις ανθρωπιστικές σπουδές και τη σπουδή και έρευνα του πολιτισμού αλλά και την διαρκή προσπάθεια μου για εξέλιξη . Αφετέρου την επιθυμία μου για προσφορά και την εργατικότητά μου, στοιχεία για τα οποία έδωσα και δίνω καθημερινά δείγματα γραφής στην κοινωνία που ζω!

Λιγότερο ή περισσότερο αναγνωρίσιμος κι αν είναι κανείς, η ουσία της ενασχόλησης με την αυτοδιοίκηση έγκειται στην προθυμία να “βάλει πλάτη ” για τον Άνθρωπο και τον Δήμο !»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΜΠΑΝΤΉ

Φιλόλογος -Λαογραφος

Αριστούχος MSc Λαογραφίας – Λαϊκου Πολιτισμού

Κάτοχος πτυχίων Κλασικής και Μεσαιωνικής- Νεοελληνικής φιλολογίας

Συγγραφέας “Στα Τρίκαλα στα δυο στενά…για το Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη”

Αριστούχος Επιμόρφωσης Ειδικής Αγωγής

Εκπόνηση εργασιών σχετικών με Λαογραφία ,Τοπική Ιστορία, Λαϊκή, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική,

Συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια με εισηγήσεις,σεμινάρια και ημερίδες

Αρθρογραφία σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για τα ήθη ,τα έθιμα ,τις παραδόσεις

Συμμετοχή στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ανοιχτα Μικρόφωνα” του Αλέξανδρου Ζαούτσου και της ΕΡΤ Λάρισας για θέματα Λαογραφικου περιεχομένου

Εθελοντική προσφορά στην λειτουργία του Λαογραφικού μουσείου Τρικάλων

Γραμματέας Λ.Χ.Ο.Τρικαλων “ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ”

Μέλος Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος

Μέλος Δημοτικής Χορωδίας Τρικαλων

Χοροδιδασκαλος Πολιτιστικου Συλλόγου Λογγακιου Τρικαλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia