Υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” και η Φώτη Χριστίνα.

Υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” και η Φώτη Χριστίνα.

Άλλη μια πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς η Φώτη Χριστίνα του Δημητρίου έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται από κοινού, στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Χριστίνα διαμένει στο Παλαιομονάστηρο και είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένη με τον εν αποστρατεία Αστυνομικό Κολότσιο Αθανάσιο και είναι μητέρα τριών τέκνων.

Η ίδια, με αφορμή την υποψηφιότητά της, δήλωσε… << Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση του εκλογικού σώματος. Σκοπός της ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι η επιθυμία μου να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου, στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου. Ταυτίζομαι πλήρως με το όραμα και τις αξίες που διέπουν τον νέο μεγάλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” και πιστεύω ότι η ανάπτυξη, η πρόοδος και η ευημερία στην ευρύτερη περιοχή θα επέλθει μόνο με καθαρή λαϊκή εντολή στην παράταξή μας! Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Χήρα Θεοδώρου. Για την ΑΛΛΑΓΗ…για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ! >>

Ο Χήρας Θεόδωρος από την πλευρά του, δήλωσε…. << Η Χριστίνα είναι συνώνυμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της εργατικότητας. Η φύση του λειτουργήματός της, την κατατάσσει ως μια γυναίκα δυναμική, πρόθυμη, μεθοδική και συγκροτημένη. Έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Έχει μάθει εμπειρικά να ανταπεξέρχεται στις απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις και αυτό αποτελεί όφελος για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Χριστίνα θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Παλαιομοναστήρου.

Χριστίνα καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia