Υποψήφιος για την προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων ο Άγγελος Κόντος

Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων ανακοίνωσε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο ιατρός πυρηνικής ιατρικής Άγγελος Κόντος, τονίζοντας ότι θα επιδιώξει να καταρτίσει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 16 Οκτωβρίου:

« Αποφάσισα να αναλάβω μια πρωτοβουλία, μετά τα είκοσι επιτυχημένα χρόνια στην προεδρία του συλλόγου από τον Γιώργο Πέτρου. Αισθάνθηκα ότι δημιουργείται ένα κενό, και ότι καλό είναι να γίνει μια προσπάθεια ανανέωσης, η οποία όμως να εξασφαλίζει τη συνέχεια και τη συνέπεια που έχει ο Ιατρικός Σύλλογος.

Επιθυμώ να ηγηθώ μιας ομάδας όσο γίνεται πιο νέων ανθρώπων, και απευθύνω ένα κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια. Θεωρώ πως θα έπρεπε να έχουμε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, θα ήταν η επιθυμία μου να γίνει έτσι, και θα δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση.

Βλέπω τον εαυτό μου ως εγγυητή μιας συνοχής και συνέχειας στον θεσμό του συλλόγου μας, και μπορώ να υποσχεθώ πως θα έχουμε έναν σύλλογο ανοιχτό σε όλους. Δυσκολεύτηκα να πάρω την οριστική απόφαση, αλλά το αισθάνθηκα ως ένα χρέος μου προς αυτό που είναι το σωστό.

Υπάρχει η γενικότερη επιθυμία να έχουμε νέα πρόσωπα, χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείονται οι παλαιότεροι. Είμαι ανοιχτός προς όλους τους συναδέλφους, και όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει στον σύλλογο είναι ευπρόσδεκτος.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia