Φως στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης ρίχνουν οι έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων

Τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της πόλης των Τρικάλων η εξάρθρωση του κυκλώματος κοκαΐνης από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων. Τόσο η μεγάλη ποσότητα της κοκαΐνης – ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων δέκα ετών – όσο και ο αριθμός των συλληφθέντων αλλά και των ατόμων που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως κατηγορούμενοι για εμπλοκή σ’ αυτό, δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι θα προκύψουν πρόσωπα από διάφορους επαγγελματικούς χώρους. Υπενθυμίζουμε ότι χθες (06-04-2022) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, συνελήφθησαν συνολικά -4- άνδρες, -3- ημεδαποί, ένας από τους οποίους έχων τον ηγετικό ρόλο και -1- αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην ίδια υπόθεση, εμπλέκονται ακόμη -26- άτομα, -23- από τα οποία ως χρήστες και -3- ως διακινητές, τα οποία περιλαμβάνονται στη σχηματισθείσα δικογραφία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων έχουν στη διάθεση τους στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος και η κατάσχεση της κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία για την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia