Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πύλης. (φωτ.& video)

Σε κλίμα Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα από σήμερα ο Δήμος Πύλης, με την ζεστή εκδήλωση (λίγο έλειψε να ματαιωθεί λόγω κακοκαιρίας) για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημαρχείου.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης Βασίλειος Κανέλας.

« Μέχρι το απόγευμα λέγαμε να αναβάλλουμε τη σημερινή εκδήλωση, τελικά, με την πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ, αποφασίσαμε να την κάνουμε. Εύχομαι το 2020 να είναι καλύτερο για όλους. Εμείς είμαστε εδώ για όλον τον κόσμο, η πόρτα μας είναι ανοικτή . Είμαι υπερήφανος για το Δήμο Πύλης, γιατί είναι ο καλύτερος Δήμος, ένας ζωντανός Δήμος » ανέφερε ο δήμαρχος  Πύλης Κώστας Μαράβας. Δείτε το video:

Τις ευχές του για τις εορτές των Χριστουγέννων έστειλε από το βήμα της εκδήλωσης ο Βαλάντης Τσιούτσιας, τονίζοντας την επιθυμία του να δει το Δήμο Πύλης να παίρνει την ανηφόρα. Δείτε το video:

Τα μικρά παιδιά έδωσαν το σύνθημα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μετρώντας αντίστροφα από το 10 έως το μηδέν, σ’ ένα εορταστικό σκηνικό με φόντο το έλκηθρο του Αη Βασίλη. Δείτε το video:

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν σε μικρούς και μεγάλους χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και σοκολατένιες λιχουδιές, με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες να βρίσκονται στην πρώτη προτίμηση!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia