Φωτογραφίες του Γιάννη Φλούλη στη γωνιά προσφοράς της Π.Ε. Τρικάλων

Η Γωνιά προσφοράς και αλληλεγγύης, χαρη στην αλληλεγγύη συναδέλφων και γενικότερα συμπολιτών μας γέμισε με αρκετά είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Ν. Καρδίτσας.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μας χάρισε ο συνεργάτης του πρακτορείου Reuters Γιάννης Φλούλης, από χθες κοσμούν τη γωνιά μας και μας θυμίζουν το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν όλες αυτές οι περιοχές και οτι δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους μέχρι να ορθοποδήσουν και πάλι. Όλες αυτές τις ημέρες, ηρθαμε σε επαφή με πολλούς πλημμυροπαθείς. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και διαφέρουν από χωριό σε χωριό, από οικογένεια σε οικογένεια. Υπάρχουν οικογένειες που έχασαν το σπίτι τους, με μωρά παιδιά και έχουν πρόβλημα βιοπορισμού. Θα είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων, σας περιμένει και αυριο Παρασκευή στην είσοδο της Νομαρχίας για συγκέντρωση ειδών ανάγκης. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τα ΜΜΕ για την στήριξη και την προβολή της κοινωνικής μας δράσης.

Ευχαριστούμε επίσης τον αξιόλογο φωτογράφο και συνεργάτη του πρακτορείου Reuters Giannis Floulis, που μας έκανε την τιμή να μεσολαβήσει ώστε να μας επιτραπεί από το πρακτορείο Reuters να εκτεθούν αυτά τα στιγμιότυπα στον χώρο μας για φιλανθρωπικό σκοπό και να εργαστεί με ταχύτατο ρυθμό για να βοηθήσει στη δράση μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και πάντα με γνώμονα την συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

( Ανάρτηση από το fb της Σοφίας Βενέτη)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia