Χαιρετιστήριο μήνυμα της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ για την σημαντική εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, και την εκλογή Βουλευτή του στον Νομό μας..

Η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων χαιρετίζει τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, όλες και όλους τους συνεργαζόμενους , τις χιλιάδες ψηφοφόρους που συνέβαλαν στην σημαντική εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, και την εκλογή Βουλευτή του στον Νομό μας..
Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ με ποσοστό 7,23 % με την εκλογή 26 Βουλευτών είναι ένα σημαντικό βήμα μέσα στον κατά τα άλλα σημερινό αρνητικό συσχετισμό, που μας δίνει την αισιοδοξία να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά μπροστά στην νέα εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιούνη.
Το πραγματικό δίλλημα για τον λαό μας είναι : θα δώσει συναίνεση στην στήριξη της αντιλαϊκης πολιτικής της κυβέρνησης ή θα ενισχύσει την μόνη πραγματική αντιπολίτευση από την σκοπιά των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων. Πραγματική φιλολαϊκή διέξοδος δεν μπορεί να είναι η σοσιαλδημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ ούτε του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει αποδειχθεί.
Το ΚΚΕ αναλαμβάνει την μεγάλη ευθύνη να είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή, που θα βρεθεί απέναντι στην νέα κυβέρνηση της ΝΔ όταν οι άλλοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα συναινούν όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια στις πιο κρίσιμες και σημαντικές επιλογές της κυβέρνησης. Η στάση τους αυτή και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ πρώτα σαν κυβέρνηση και μετά ως αντιπολίτευση που ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης αποτέλεσαν σημαντικό φορέα συντηρητικοποίησης ανθρώπων και τροφοδότησαν τελικά την επικράτηση της ΝΔ.
Τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μας:

  • Το δημοσιονομικό σύμφωνο σταθερότητας και τα ματωμένα πλεονάσματα που ξαναρχίζουν. Η ακρίβεια που ροκανίζει τα λαϊκά εισοδήματα και οι κατασχέσεις.
  • Τα 350 προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που θα φορτώσουν νέα βάρη στην λαό μας.
  • Η παραπέρα εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας και οι δρομολογούμενες αρνητικές διευθετήσεις στα Ελληνοτουρκικά.
    Αυτά τα ζητήματα θα διαχειριστεί η νέα κυβέρνηση σε βάρος του λαού μας και σε αυτά συγκλίνουν και οι άλλες δυνάμεις της αστικής αντιπολίτευσης , του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων.
    Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει την δύναμη που του δόθηκε και θα του δώσει και πάλι ο λαός για να συμβάλλει και μέσα στην Βουλή και στους δρόμους του αγώνα για οργάνωση της εργατικής – λαϊκής αντίστασης, για να μην περάσουν αυτοί οι σχεδιασμοί , για να πάρει ανάσες ανακούφισης ο λαός και να ανοίξει τον δρόμο για τις ριζικές ανατροπές.
    Απευθύνουμε κάλεσμα για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις νέες εκλογές. Ακόμη και σε εκείνους που ταλαντεύθηκαν και δεν το ενίσχυσαν αλλά επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ , ΝΔ Ή άλλα κόμματα τώρα να κάνουν το βήμα τώρα μπορούν να δούν ότι μόνον το ΚΚΕ είναι η μοναδική λύση , μέσα και έξω από την Βουλή για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων..
    Κάναμε ένα βήμα, πάμε για τα επόμενα.
    Για να βγεί πιο δυνατό το ΚΚΕ, με περισσότερους βουλευτές που θα είναι στήριγμα για τον λαό μας, για να εκλεγεί ΞΑΝΑ Βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό μας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia