Χαμόγελα και αισιοδοξία στην κοπή πίτας των Τρικαλινών Ε.Β.Ε [εικόνες & video]

Σε ευχάριστο κλίμα, με πολλά χαμόγελα και ευχές για καλύτερες μέρες, πραγματοποιηθηκε το πρωί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων νομού Τρικάλων, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γεωργίου Καββαθά.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Γκιουλέκας, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Αγγελάκης, πρόσφερε τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Στη σύντομη ομιλία του ο Βαγγέλης Αγγελάκης αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν τους Ε.Β.Ε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ομοσπονδία για την επίλυση τους, σε συνεργασία με το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών, την ΓΣΕΒΕΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γεωργίος Καββαθάς, μιλώντας στα μελή της Ομοσπονδίας ΕΒΕ στάθηκε στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας και μετέφερε της ευχές του προεδρείου για καλή χρονιά με υγεία, υπομονή και καλές δουλειές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δεκαετή πρωτοφανή οικονομική κρίση που έπληξε την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας που οδήγησε στο λουκέτο 250.000 επιχειρήσεις. Παρά ταύτα, οι δυο συνομοσπονδίες (ΓΣΕΒΕΕ και ΓΣΕΕ) απασχολούν 2,5 εκατ. εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia