Χαμόγελα και ενθουσιασμός στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο χορός των πεταλούδων»

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα ο αύλειος χώρος του Μουσείου Τσιτσάνη, όπου εκτυλίχθηκαν όμορφες στιγμές γεμάτες ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου παραμυθιού της συγγραφέως Σούλας Τσιάτσιου – Ρακοβίτη « Ο χορός των πεταλούδων».

Ένα μαγικό βιβλίο που σε ταξιδεύει σε έναν ονειρεμένο κόσμο γεμάτο πεταλούδες και πανέμορφα πουλιά, σε ήρωες βγαλμένους από την φαντασία και φτιαγμένους για να εξιτάρουν την φαντασία των μικρών παιδιών, πλημμυρίζοντας την καρδιά τους με συναισθήματα ενθουσιασμού και χαράς.

Η λιτή και χωρίς υπερβολές “δραματοποίηση ” συγκεκριμένου κομματιού του παιδικού αυτού παραμυθιού, που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηκε από την ιδιοκτήτρια της σχολής χορού “Επί Σκηνής”, Ντέπυ Ρόζου, στον ρόλο της Μαντάμ Ζιζέλ και τις μικρές μαθήτριες της ως χαριτωμένες και γλυκές πεταλουδίτσες. Εμψυχώτρια και διοργανώτρια διαδραστικού παιχνιδιού, ήταν η Βάσω Γκουγκαρά.

Την ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσαν τo Writers’ Agency Bookguru.gr σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, τον Δήμο Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη.

Πολλές ευχές για καλή επιτυχία και καλή ανάγνωση σε όλους!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia