Χαμόγελα και ευχές στη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών των Τρικάλων (βίντεο)

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές το βράδυ της Πέμπτης, το Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, στην εορταστική εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία για τα παιδιά των αστυνομικών. Στη διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος συνέβαλε ο τρικαλινός καραγκιοζοπαίχτης Κοσμάς Παναγιώκας.

Την Πέμπτη το βράδυ έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου που διανύουμε.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος αστυνομικων που συνόδευσαν τα παιδιά τους, τιμώντας με την παρουσία τους αυτήν την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και την I.Ρ.Α Τρικάλων.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παράσταση του Θεάτρου Σκιών ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε διάφορες διαδραστικές μουσικοχορευτικές και θεατρικές δραστηριότητες. Στο τέλος της βραδιάς, ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκίσματα, σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

Στο μήνυμα των Χριστουγέννων και τη σημασία τους στα παιδιά, αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Στέργιος Νίντος, ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε εγκαρδίως όλους όσοι κοπίασαν για τη ζεστή εκδήλωση.

Μήνυμα στήριξης των οικογενειών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα που μαστίζει την ελληνική κοινωνία εξέπεμψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την ξεχωριστή εκδήλωση που χάρισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος έστειλε στο σύντομο χαιρετισμό του και ο πρόεδρος της ΙΡΑ Τρικάλων Αλέξανδρος Αγραφιώτης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia