Χαμόγελα και κέφι στη 2η πανελλήνια συνάντηση διδύμων και τριδύμων στον Μύλο Ματσόπουλου (Βίντεο)

Πλημμύρισε από χαμόγελα το απόγευμα της Κυριακής, ο πανέμορφος χώρος του Μύλου Ματσόπουλου, όπου πραγματοποιηθηκε με επιτυχία η 2η πανελλήνια συνάντηση διδύμων και τριδύμων.

Μετά από περίοδο σκληρών περιορισμών λόγω της πανδημίας, η διοργάνωση επέστρεψε με περισσότερη ζωντάνια και ανανεωμένη με ιδέες που απογείωσαν τη διάθεση.

Στο κάλεσμα του δημου Τρικκαίων και των δίδυμων αδελφών Κατερίνας και Αθανασίας Φάλια στην εκδήλωση, που είχαν την ιδέα της διοργάνωσης, ανταποκρίθηκαν δίδυμοι και τρίδυμοι όλων των ηλικιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι έλαβαν μέρος, μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού, στο διαγωνισμό πανομοιότυπων-ανόμοιων διδύμων και τριδύμων Plus.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσίαση της κριτικής επιτροπής, την αποία αποτέλεσαν εκπρόσωποι από τις αδελφές πόλεις των Τρικάλων Ημαθίας και Κορινθίας και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Η αποστολή της επιτροπής ήταν ομολογουμένως δύσκολη καθώς είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε πληθώρα εντυπωσιακών διαγωνιζόμενων διδύμων και τρίδύμων.

Το πλούσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης περιέλαμβανε την ομιλία του γυναικολόγου-μαιευτήρα Νικολάου Τσαγκούλη πάνω σε ειδικά θέματα εγκυμοσύνης καθώς και παραδοσιακούς, λαϊκούς και μοντέρνους χορούς, παράσταση καραγκιόζη και ζωντανή μουσική!

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη διοργάνωση:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia