Χατζηγάκης – Παπαστεργίου συμφωνούν και καινοτομούν

Το GiSeMi, το νέο κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλο το Νομό, και ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Οι δύο νέοι πολιτικοί δείχνουν ότι, εκτός από την προσωπική χημεία που έχουν, κατανοούν τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας. Άλλωστε, Παπαστεργίου και Χατζηγάκης έχουν «φρέσκιες» ιδέες και αντιλαμβάνονται τον σύγχρονο τρόπο δημόσιας διοίκησης που θέλει τους πολιτικούς να εξελίσσονται διαρκώς, να αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες προς όφελος των πολιτών και να μην φοβούνται να αλλάξουν. 

Και οι δύο νέοι Τρικαλινοί πολιτικοί συμφωνούν πως «Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο κόσμος άμα δεν αλλάξουμε και δεν βελτιωθούμε όχι μόνο θα μείνουμε στάσιμοι αλλά κινδυνεύουμε να ξεπεραστούμε από τις εξελίξεις με ολέθριες συνέπειες για τις επόμενες γενιές».

Σε κοινή τους δήλωση Χατζηγάκης και Παπαστεργίου τόνισαν τα εξής:

«Οι καιροί απαιτούν σύγχρονους πολιτικούς που να κατανοούν ότι ο κόσμος αλλάζει με ταχύτητα. Και εμείς δεν πρέπει να μείνουμε πίσω. Η δημιουργία και η προώθηση εταιριών startups είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων. Μέσα από το GiSeMi θα δοθεί η δυνατότητα στην πόλη μας να γίνει πόλος έλξης νέων τεχνολογιών και νέων εταιριών που θα δημιουργήσουν καινούργιες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας. Σε ένα κόσμο παγκοσμιοποιημένο και όλο και πιο ανταγωνιστικό, εμείς οι νέοι πολιτικοί οφείλουμε να στηρίξουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την πόλη μας και θα βγάλουν την νέα γενιά μπροστά».  Περιοχή συνημμένων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia