“Χείμαρρος” στο ΔΣ η Έφη Μπλατζώνη: Γιατί καταψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα (Βίντεο)

Χαρακτήρισε το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα Ένα από τα ίδια…βλέποντας και κάνοντας…. αφού δεν υπηρετεί την ισόρροπη ανάπτυξη και δεν απαντά στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Καταπέλτης για μια ακόμα φορά εναντίον της Δημοτικής Αρχής ήταν στην τελευταία του έτους συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλης, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Έφη Μπλατζώνη. Ορμητήριο για τη νέα επίθεση αποτέλεσε η κατάθεση προς ψήφιση του νέου Τεχνικού Προγράμματος, το οποίο καταψήφισε η παράταξη “Πύλης Όραμα”. Εξηγώντας στο προεδρείο και τους δημοτικούς συμβούλους τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα, επεσήμανε ότι δεν περιέχει συμμετοχική κατάρτιση, δεν αποτυπώνονται δηλαδή οι προτάσεις των Τοπικών Κοινοτήτων και των Φορέων της ευρύτερης περιοχής, ενώ τα περισσότερα έργα είναι συνέχιση παλιών έργων που ήταν και πέρυσι στον προϋπολογισμό. Αίσθηση δε, προκάλεσε η αναφορά της στην απουσία προγράμματος για τη νεανικότητα.

«Αυτό το πρόγραμμα, με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα δεν πρόκειται να υλοποιηθεί» τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τοποθέτηση της :

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia