Χρήστος Λάππας: Η καλύτερη επιλογή είναι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το Μύλο των Ξωτικών, μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας :

 « Περνάμε μια δύσκολη περίοδο σαν ΚΙΝΑΛ, και αν δεν κάνουμε τώρα μια καλή επιλογή, οι λιγοστές ελπίδες που μας έχουν απομείνει θα ενταφιαστούν. Στηρίζουμε έναν νέο άνθρωπο σαν τον Νίκο Ανδρουλάκη με την ελπίδα και την προοπτική να φύγουμε μπροστά. Από αυτές τις επιλογές που έχουμε τώρα, θεωρώ η καλύτερη είναι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το Γιώργο Παπανδρέου τον γνωρίζω από το 1982, τον είχαμε τότε γραμματέα στην Επιτροπή Διαφώτισης,  τον είχε βάλει ο πατέρας του. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ δημοκρατικός άνθρωπος και ανοιχτός σε ιδέες. Δυστυχώς, είναι ανοιχτός και σε ιδέες…αυτοκαταστροφικές. Όπως είδαμε σε ένα γκάλοπ, το 30% των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι ηλικίες άνω των 60 ετών, εκεί κυρίως απευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου μέσα από το όνομα του και την παράδοση της οικογένειας του. Λέει ότι μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής, να ξαναπάει στο 40% το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να το ελπίζει αυτό ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ήδη 70 ετών ο ίδιος.

Όσο για τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών, δεν θα ήθελα με τίποτα αυτή τη στιγμή να είμαι στη θέση του Δημήτρη Παπαστεργίου. Είναι δύσκολη απόφαση. Αν δεν έχουμε ένα peak σε 10-15 μέρες, και να αρχίσει έπειτα να υποχωρεί το κύμα, δεν βλέπω να γίνεται ο Μύλος. Ποιος θα αναλάβει μια τέτοια ευθύνη; Δυστυχώς και να μη γίνει, θα έχουμε πάλι κρούσματα, διασωληνώσεις και θανάτους. Οπότε και να κάνουν την διοργάνωση, εκεί θα πέσει η ευθύνη, θα πούνε πολλοί ότι ο Μύλος έφταιγε, αν και δεν είναι έτσι. Συνεπώς, και να τον κάνει ο Δήμαρχος, πάλι θα τ’ακούσει, και να μην τον κάνει, πάλι θα τ’ακούσει.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia