Χρήστος Λάππας: «Πιστεύω ότι καλό κάνει στο ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση»

Το σχόλιο του για την δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου του τοπικού ΠΑΣΟΚ έκανε ο Χρηστος Λάππας  μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 όπου δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Προφανώς η δημοσκόπηση αυτή θα κριθεί για το αν ωφελεί το όλον, ή εν τέλει το βλάπτει. Πάντως πιστεύω ότι καλό κάνει στο ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση, όπως κάνει καλό και σε αυτόν που την έκανε.

Κανείς δεν περιμένει στην πολιτική πότε θα προκηρυχθούν οι εκλογές για να ασχοληθεί, κάνει ήδη την προσπάθεια του. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν ανισότητες στην πολιτική, από οικονομικές έως κοινωνικές, είναι δύσκολο επάγγελμα. Το ξέρουν πολύ καλά όλοι ότι κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος δεύτερος κλπ. Θα γινόταν ποτέ ο υιός Μπους πρόεδρος των ΗΠΑ αν δεν τον λέγανε έτσι; Το ίδιο ισχύει για τον Μητσοτάκη, το ίδιο και για τα τοπικά μας παραδείγματα. Είναι γνωστό το πώς λειτουργεί ο νεποτισμός και στον κόσμο, και στη χώρα μας. Μην μας κάνει εντύπωση ότι μας κυβερνάνε τρεις οικογένειες. Αυτό συμβαίνει και στα Τρίκαλα λοιπόν.

Ο Γιώργος Ηλιάδης δεν έπρεπε να έχει σταθεί στο γεγονός και το αποτέλεσμα αυτής της δημοσκόπησης. Έπρεπε να το αξιολογήσει πολιτικά, να σταθμίσει τις δυνάμεις του, και από κει και πέρα να αγωνιστεί για να το ανατρέψει.

Στον Γιώργο Οικονόμου θα έλεγα να συνεχίσει την πολιτική του δουλειά, να γίνουν πιο συχνές οι παρεμβάσεις του οι οποίες διαθέτουν μια ποιότητα, και να μην ρίχνει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας. Είναι μέσα στην κοινωνία και εργάζεται εκεί πολλά χρόνια, γι αυτό δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτος στη δημοσκόπηση. Πρέπει όμως να γίνουν πιο συχνές οι πολιτικές του παρεμβάσεις. »

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia