Χρήστος Νάκος: Συγκέντρωνε πλαστικά καπάκια επί 2 χρόνια για τα ΑμεΑ! (φωτο & video)

Ο πρόεδρος του ΔΣ Πυλης Χρ. Νακος με την πρόεδρο της ΑΡΩΓΗΣ Ελενη Καϊμά και το μέλος Κωνσταντινιά Μαντζανά.

Ακόμα μια εκδήλωση αγάπης προς τον συνάνθρωπο από τον αλτρουιστή πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστο Νάκο. Καθημερινά, για 2 περίπου χρόνια, συνέλεγε πλαστικά καπάκια συμμετέχοντας στην εκστρατεία… Συγκεντρώνουμε καπάκια, βοηθάμε μία νέα γυναίκα να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο…του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «ΑΡΩΓΗ»

Χθες το πρωί, ο πάντα χαμογελαστός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης, παρέδωσε χιλιάδες καπάκια στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ». Ήταν ένα τεράστιο προσωπικό στοίχημα του ιδίου, διότι γνωρίζει ότι η εθελοντική συλλογή πωμάτων βοηθά τους κατά τόπους συλλόγους ΑμεΑ να προβούν σε αγορές αναπηρικών αμαξιδίων.

Εκεί τον υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα η πρόεδρος του συλλόγου
«Η ΑΡΩΓΗ» κα Ελένη Καϊμά και υπεύθυνη οργανωτικού κα Κωνσταντινιά Μαντζανά.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύλης εξήγησε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πως στην προσπάθεια συλλογής πωμάτων είχε συμμάχους την καθαρίστρια του Δασαρχείου και τους συναδέλφους του, που έδειξαν τεράστιο ζήλο, κατανοώντας την ιερότητα του σκοπού. Μάλιστα, φρόντιζε μετά τη λήξη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης να συλλέγει τα πλαστικά καπάκια από τα προσφερθέντα νερά!!!

Η κα Ελένη Καϊμά, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ.Νάκο,τόνισε πως ο σύλλογος «Η ΑΡΩΓΗ» κατάφερε να αγοράσει 13 αμαξίδια από πλαστικά καπάκια!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia