Χριστουγεννιάτικες νότες από τον «ΑΣΚΛΗΠΙΟ» στο Δημαρχείο Τρικκαίων

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο εορτασμός των 40 χρόνων του Ασκληπιού και το έτος 2022 καθώς τα χορευτικά τμήματά του συμμετείχαν στις εορταστικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων, την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, επί της οδού Ασκληπιού!

Το πρόγραμμα άνοιξαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα, με πρωτοπόρους τους χοροδιδασκάλους, Ηλία Ζαχαράκη, Σταύρο Σούλιο και Χρήστο Σούλιο, με παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και καταχειροκροτήθηκαν για την ομορφιά, την λεβεντιά και την εκφραστικότητά τους από το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στον χώρο της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μεγάλα χορευτικά τμήματα του Ασκληπιού, εκδηλώσεων και γυναικών, με χορούς της Ηπείρου και της Μακεδονίας, στους οποίους, εκτός από τα χορευτικά τμήματα συμμετείχαν συμπολίτες και επισκέπτες, δημιουργώντας έναν τεράστιο κύκλο στο ύψος του δημαρχείου , επί του πεζοδρόμου της Ασκληπιού, εως την κάθετη οδό Καρανάσιου.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά και φωτογραφήθηκε με τα χορευτικά που σκόρπισαν νότες χαράς, διασκέδασης και γλεντιού στα Τρίκαλα, την πόλη που χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων και στους χιλιάδες επισκέπτες τους!

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές της ΝΔ Λιούτας Αθανάσιος και Παπακώστα Κατερίνα, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων!

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ εύχεται σε όλους καλές γιορτές! Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να φωτίσει τις καρδιές όλων και με υγεία να υποδεχτούμε το νέο έτος!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia