«Χρόνια πολλά» από τον Δήμο Τρικκαίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Με όμορφες γιορτές – όσο τις επιτρέπουν οι συστάσεις για τα υγειονομικά πρωτοκόλλα – ο Δήμος Τρικκαίων τιμά φέτος, το 2022, την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που κάθε χρόνο εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου. Στα ΚΑΠΗ του Δήμου και στο ΚΗΦΗ διοργανώνονται μικρές συναντήσεις – γιορτές, με στόχο το να τιμηθεί η πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά των συμπολιτών/ισσών της Τρίτης Ηλικίας στην οικογένεια και την κοινωνία.


Εξάλλου το τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Νίκος Σακκάς: «σας ευχαριστούμε για τα όσα μας προσφέρατε, οι γιορτές αυτές είναι μικρό δείγμα των όσων ο Δήμος μας προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει».


Οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο χαιρετισμών στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας (τμήμα Μέριμνας Τρίτης Ηλικίας) στα ΚΑΠΗ της Αγίας Μονής των και των Σεισμοπλήκτων (Γ και Β αντιστοίχως) και στο ΚΗΦΗ.

Μάλιστα στα Σεισμόπληκτα ΚΗΦΗ η γιορτή είχε μουσικό χρώμα, καθώς από το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων, ο Νίκος Λίνος (μπουζούκι) και ο Λευτέρης Τσικρικάς (κιθάρα) έπαιξαν λαϊκά τραγούδια, με τα μέλη των Β ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ να χορεύουν και να τραγουδούν, δίνοντας την πραγματική διάσταση και δείχνοντας εμπράκτως ότι τα νιάτα είναι… δύο φορές.

Οιι επόμενες γιορτές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1/10/2022 στο ΣΤ’ ΚΑΠΗ (στις 17:00) και την Πέμπτη 06/10/2022 στο Α΄ ΚΑΠΗ (στις 18:00).

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia