Χρύσα Ντιντή: «Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, μπορώ να ανταποκριθώ στο ρόλο αυτό»

Την ανακοίνωση της ως υποψήφια Δήμαρχος Τρικκαίων σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η Χρύσα Ντιντή :

« Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά, είμαι προσγειωμένη και ξέρω ότι θέλει πολλή δουλειά. Οι εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν έχουν καμία σχέση με τις εθνικές, οπότε δεν θεώρησα ότι είναι λάθος ο χρόνος που το ανακοίνωσα. Ανήκω στην κεντροαριστερά και είναι γνωστό αυτό στην κοινωνία μας, αλλά απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες. Όπως οι άνθρωποι όλων των χώρων και πολιτικών αποχρώσεων με εμπιστεύονται στη δουλειά μου, έτσι θεωρώ ότι θα με εμπιστευτούν και ως υποψήφια Δήμαρχο.

Ο κ. Παπαστεργίου δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος αντίπαλος. Δεν παραβλέπω ότι είναι ήδη 8 χρόνια Δήμαρχος, αλλά κι από την άλλη πλευρά ο κόσμος διψάει για μια αλλαγή. Και πέρα από αυτό, υπάρχουν πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν και ήταν αδρανείς τόσα χρόνια.

Δεν θα είμαι μόνη μου, θα είμαστε όλοι ίσοι και δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί. Από το 2018 ήθελα να είμαι υποψήφια για το Δήμο, αλλά με ζήτησαν από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ για το εθνικό ψηφοδέλτιο. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος, και 25 χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, δεν θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν έχω πείρα στα αυτοδιοικητικά. Μπορώ να ανταποκριθώ στο ρόλο αυτό.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia